BAŞKAN YALÇINKAYA, ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, program dahilinde yürüttüğü esnaf ziyaretlerini gerçekleştirerek, Bahar Kalkanı Harekatına destek amaçlı esnafa Türk Bayrağı dağıttı. “Esnafımız gayet kararlı ve bayrağının, devletinin milletinin yanında ve kararlı olmaya devam edecek” diyen Başkan Yalçınkaya, şehitlere de Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Mehmet Yalçınkaya, esnaf ve vatandaşlar ile iç içe olmaya devam ediyor. Talep ve önerileri yerinde dinleyerek, taleplere anında dönüş yapan Başkan Yalçınkaya, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Türk Bayrağı da dağıttı. İdlib’de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatına destek verdiklerinin altını çizen Başkan Yalçınkaya, Akçakale’nin geçmişten bugüne devletinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Yalçınkaya, şunları kaydetti:

“34 şehidimiz, 33 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Akçakale, Barış Pınarı Harekatına da destek verdi; malıyla, canıyla bedel ödemiştir ve her zaman destekte bulunmuştur. Bugün, esnaf ziyaretimizi yaptık. Esnafımız gayet kararlı ve bayrağının, devletinin milletinin yanında ve kararlı olmaya devam edecek. Bu şer odakları, tüm terör örgütleri temizlenene kadar mücadeleye devam edeceğiz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetiyle, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın gayreti,  Türk ordusunun çabasıyla, milletimizin desteğiyle bir destek yazıyoruz ve yazmaya devam edeceğiz. Her şey Türkiye’nin lehine. Burada rejim ve rejimin yandaşları sıkışık bir durumda. İnşallah yakın zamanda bu olayların bitmesini, bu savaşın bitmesini istiyoruz. Her şeyin normale dönmesini istiyoruz. Esnafımızın da istediği budur. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Başkan Yalçınkaya, açıklamalarının ardından esnaf ve vatandaşlar ile sohbet edip, bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER