AKÇAKALE DE DEZENFEKTE VE TEMİZLİK İŞLERİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA DA SÜRÜYOR
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediyesi temizlik ve dezenfeksiyon ekipleri sokağa çıkma yasağı esnasında da dezenfekte ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler ilçe genelinde vatandaş sağlığını koruma amacıyla cadde ve sokaklarda gerçekleştirdikleri dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sokağa çıkma yasağı ilan edilen iki gün boyunca da sürdürecek. Çalışmalar sırasında cadde ve sokakların detaylı olarak yıkandığı, bina girişleri ve parkların en ince ayrıntılarına kadar dezenfekte edilerek temizleniyor.

Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya’da dışarıda çalışan dezenfekte, Temizlik, Vefa gurubu fırınları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ.

Akçakalelilerin kadir şinaslıgı kurallara uyması kendilerine dikkat etmesi hepimiz için büyük bir kazanç olduğunu belirten başkan yalçınkaya,

“Yapılması gereken dezenfektan, temizlik, maske çalışmaları sosyal mesafe aralığı bütün bunları hem uyarıyoruz hem kendimiz yapıyoruz. Şu anda ilçemizde maske ve temizlik sıkıntımız yok başhekimiz vasıtasıyla her akşam buradaki sağlıkla ilgili gelişmeleri de takip ediyoruz. Allaha şükür vaziyet çok iyi fakat her zaman söylediğimiz gibi en iyi ilaçlama en iyi dezanfektan ve korunma evde kal Akçakale, suyu sabunu eksik etme dışarıdan seyredenler sanmasınlar ki dezenfektan sudan sabundan iyidir. Bu işin sırrı temizlik su ve sabundur bir birimizden uzak duracağız bu zor zamanı birlikte geçireceğiz. Önümüz Ramazan inşallah bu ramazan ayı ile birlikte bu zor zamanları birlikte atlatacağız fakir fukaranın önün dede bir çorbada indire bilirsek ne mutlu bize onların duası ve yüzü suyu hürmetine bu zor günleri birlikte aşacağız. Allah yardımcımız olsun. Akçakale’mizin kadir şinaslıgı kurallara uyması kendine dikkat etmesi hepimiz için büyük bir kazanç insanların kurallara riayet etmesi önce kendisi için sonra çevresinde sevdikleri için sonra bütün Akçakale, bütün Türkiye için önce Cumhurbaşkanımızı, Sağlık bakanımızı doktorlarımızı dinleyelim esas söz sahibi olan doktorlar doktorlar ne diyorsa onlara uyalım” şeklinde konuştu.   

DİĞER HABERLER