BAŞKAN YALÇINKAYA: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, halkla hizmet için gece ve gündüz demeden çalışan tüm işçi kardeşlerimize emekleri için teşekkür ediyorum dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, işçilerin Koronavirüs salgında da dezenfeksiyon ve hijyen konusunda canı pahasına meydanlarda, sokaklarda çalışmalarına ara vermeden devam ettiğinin de altını çizen Başkan Mehmet Yalçınkaya, şunları kaydetti:

“1 Mayıs Dünya İşçiler Günü, fakat İslam’da Peygamber Efendimizin daha veciz bir lafı var; ‘İşçinin alın teri kuramadan, hakkını veriniz.’ Biz böyle bir dinin mensubuyuz. İşçi Bayramı, çok önemli bir bayram, dünya genelinde emekçilerin bayramı deniliyor. Bütün üretimin sahibi, işçi kardeşlerimizdir. İşçi kardeşlerimizin emeklerine her zaman müteşekkiriz. Koronavirüs salgınında da dezenfeksiyon hizmetinde görevli işçi kardeşlerimiz, risk altında çalışmalarını yürütüyorlar. Bu nedenle işçi kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek de azdır. Canı pahasına, gece ve gündüz insanlarımızın sağlıklı yaşayabilmesi için meydanlardalar, sokaklardalar ve bu nedenle işçi kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum.”

DİĞER HABERLER