BAŞKAN YALÇINKAYA, TARLADA ÇALIŞAN ANNELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Anneler Günü dolayısıyla tarlada çalışan anneleri ziyaret etti. Annelere hediye takdiminde bulunup, Anneler Gününü kutlayan Başkan Yalçınkaya, “Biz, annelerimize ne yapsak azdır” dedi.

Başkan Mehmet Yalçınkaya, beraberinde Akçakale TOGEMDER Başkanı Emine Kardeş ile birlikte ilçe merkezindeki tarım arazisinde çalışan anneleri ziyaret etti. Annelerin Gününü kutladığı kadınlara, günün anısına hediye takdiminde de bulunan Başkan Yalçınkaya, annelerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Akçakale Belediyesi olarak da kadınların istihdamına yönelik çalışmalar yaptıklarını da kaydeden Başkan Yalçınkaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Cennet, annelerimizin ayakları altındadır. Biz, annelerimize ne yapsak azdır.  Ramazan Ayında, bu sıcağın altında hem annelik görevlerini yerine getiriyorlar hem de bu ülkenin üretimine katkı sağlayıp, çocuklarına ekmek götürmek için tarla başındadırlar. Hepimizin gayreti, kimseye muhtaç olmadan yardım almadan, alnımızın akıyla burada üretim yapmak, bu ülkenin ve Akçakale’nin üretimine, geleceğine katkı sağlamak. Kadınlar, erkeklere örnek oldu. Onlar, tarlada çalışıyorlar. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

TOGEMDER Başkanı Emine Kardeş de, kadınlara yönelik yürüttükleri çalışmalarda Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın her zaman yanlarında olduklarının altını çizerek, tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutladığını söyledi.

DİĞER HABERLER