AKAY VE YALÇINKAYA, AKÇAKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE EL ELE VEREREK GETİRECEĞİZ
Geri
05.12.2020 20:00

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı Makamında ziyaret ederek Akçakale Şanlıurfa genelinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı Makamında ziyaret etti.

Başkan Yalçınkaya özellikle korona virüs salgını ile ilçe yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında Ak parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay’a bilgi verdi.

AKÇAKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE EL ELE VEREREK GETİRECEĞİZ

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Meclis çalışmaları ara verdiği günden bu yana 40 gündür ilçemizdeyiz Şanlıurfadayız bu 40 günlük süre zarfında gerek belediye başkanımız gerek ilçe yöneticilerimizle bir arada olduk. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde günde en az 100 vatandaşımızla bir araya geldik iftarımız açık vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Kısmet olursa da pazartesi günü ayrılacağız. Ayrılmadan önce de son kez belediye başkanımızı makamında ziyaret ettik. İnşallah pazartesi meclis çalışmalarına katılmak üzere Anakaraya döneceğiz. Burada kıldığımız süre zarfında belediye başkanımızın bize yakın durduğu için kendisine Akçakale adına teşekkür ediyorum hep birlikte inşallah Akçakale’yi hak ettiği yere el ele vererek getireceğiz” şeklinde konuştu.  

HEDEFİMİZ AKÇAKALE’Yİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ İLÇESİ YAPMAK

Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,“bayram süresince oruç ve koronadan dolayı çalışmalarımızda bir tempo düşüklüğü oldu. Sayın vekilimiz 40 gündür burada bizde mümkün olduğu kadar vekilimizin programlarına Akçakalenin sorunlarına Urfanın sorunlarına hatta Türkiye’nin sorunlarına nasıl çözüm bula biliriz arayışı içerindeyiz vekilimiz pazartesi Ankara da olacak bu işlerin önemli ayağı Ankara, Ankara’daki meclis çalışmalarında bizlere her zaman destek oldu. Bundan sonrada Urfa’ya hizmet etmeye davam edecek.  Bizde buradaki projelerin sonuçlanması için bir ayağımız Ankara’da olacak bir an önce Akçakale’yi sınırda yıldız ilçe yapmak Türkiye’nin en iyi ilçesi yapmak sorunları hal edilmiş yaşana bilir müreffeh bir ilçe hedefliyoruz. İnşallah vekilimizle beraber bu hedefimizi en kısa zamanda gerçekleştireceğiz burada bize ümit bağlayan bize destek veren bizimle beraber yürüyen arkadaşlarımızın göğsünü kabartacağız bunun gayreti içerisindeyiz” Allah yardımcımız olsun dedi.

DİĞER HABERLER