MİLLETVEKİLİ AKAY İLE BAŞKAN YALÇINKAYA HİZMETTE EL ELE!
Geri
05.12.2020 20:00

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile görüştü.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ı  makamında ağırladı.  Partililerin de yer aldığı ziyarette Milletvekili Akay yapılan, yapılması planlanan ve devam eden çalışmalar ilgili bilgi aldı ve Başkan Yalçınkaya ile istişarelerde bulundu.

VEKİL AKAY: AKÇAKALE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Vekil Akay, ilçedeki değişime dikkat çekerek birliktelik mesajı verdi. Akçakalelilere sabır olmalarını isteyen Vekil Akay, şöyle konuştu:

“Akçakale’de büyük bir değişim yaşanıyor. Hem kırsalda hem merkezde çok büyük değişiklikler var. İnşallah belli bir süre sonra Başkanımız ve tüm Akçakaleliler ile beraber Akçakale’yi hak ettiği yere getireceğiz. Bunun gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek yol çalışmalarında, gerek TOKİ’de, her türlü spor tesisinde her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Başkanımız ile beraber el ele verdik. Akçakale’de yapılması gerekenleri yapacağız. Akçakaleliler biraz sabretsinler. Her türlü konuda hizmet neyse onu kesinlikle yapacağız. Bundan kesinlikle endişesi olmasın. Başkanımıza da yakın karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.”


BAŞKAN YALÇINKAYA: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Yalçınkaya ise seçimde vaat ettiği hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam ettiğini belirterek “Seçim sürecinde vaat ettiğimiz modern bir Akçakale, müreffeh bir Akçakale, Türkiye’de yıldız bir Akçakale’yi yaratma yolunda bütün gayretimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok büyük bir mesafe aldık. Akçakale’nin yüzde 90 sorunlarını hallettik. Yalnız bunların bir süreci, bir zamanı var. Bunlar müteahhitlere teslim edildi. Müteahhit bütün çalışmaları yapıyor. İnşallah yakın bir tarihte Urfa-Akçakale Yolu’nu açıyorum. Palmiye ağaçlarına kadar değiştirdik. Her şeyi yeni baştan yaratıldı. Spor alanları ile TOKİ’si, yeşin alanları, ile mükemmel bir Akçakale olacak. O konuda hiç bir sıkıntımız yok” dedi.

BURADAKİ KARDEŞLERİMİZE İŞ GETİRMEK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

İlçedeki işsizlik sorununu çözmek için istihdam alanı yaratılması adına çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Başkan Yalçınkaya “İşsizlik ile ilgili ciddi sıkıntılarımız var. Pandemi sürecinden sonra inşallah onun üzerinde çalışıyoruz. Yatırımcı getirilmesi noktasında da organize sanayinin bütün işlemlerini bitirdik. İnşallah alt yapısı ile ilgili ihaleye çıkacağız. Yatırımcı getirilmesi hususunda Mart Ayı’ndan sonra yurt dışından, İstanbul’dan yatırımcıları buraya getireceğiz. Bir miktar buradaki kardeşlerimize ekmek, aş ve iş getirme noktasında hem vekilimiz hem bizler gayret edeceğiz” diye konuştu.

“HİZMET GAYESİ İLE YOLDAYIZ”

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin de 100 yıllık projeler olduğuna vurgu yapan Başkan Yalçınkaya birliktelik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Hizmet noktasında Akçakale’nin hiçbir sıkıntısı kalmadı. 100 yıllık işler yapıldı. Su, doğalgaz, yollar geleceğin 100 yılı… Akçakale bu konuda şanslı. Her şey yolunda bize güvensinler, dua etsinler, sabırlı olsunlar. Dedikodularla işimiz yok, bizim işimiz hizmet. Hizmet gayesi ile yoldayız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vekilimiz Ahmet Akay ve buradaki bütün parti teşkilatımız, ekibimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül hepsi bizim yanımızda. Her konuda her türlü desteği veriyorlar. Biz de gece gündüz demeden burada gayretle çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. “

DİĞER HABERLER