BAŞKAN YALÇINKAYA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sahada denetimlerinin yanısıra esnaf ve vatandaşla da buluşmaya devam ediyor.

Başkan Yalçınkaya esnaf ziyareti için çarşı bölgesine gitti. Esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Yalçınkaya vatandaşlarla da görüşüp sorun ve talepleri birinci ağızdan dinledi.

BAŞKAN YALÇIKAYA: YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya koronavirüs pandemisi nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğini belirterek “Esnafımızdan Allah razı olsun. Çok büyük badireler atlattılar ve bunların hepsine göğüs gerdiler. Önce barış pınarı harekatında askerimize devletimize bayrağımıza ülkemize sahip çıktılar. Ardından bütün Dünya'yı etkileyen bu pandemi süreci oluştu. Esnafımızda bundan nasibini aldı. Fakat her şeye rağmen askerin buraya gelmesi büyük bir hareketlilik yarattı, sınır kapısının açılması Akçakale'nin kaderini değiştirdi. Önümüzdeki aylarda inşallah bu yaptığımız yatırımlara, bu gayretlere devam edeceğiz. Burada hem esnafımızın hem bütün bölge esnafının kaderini değiştireceğiz. Yatırımlara, çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımız bize dua etsin, bize destek olmaya devam etsin. Gerisini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, temsilcisi Belediye Başkanlarımıza, encümenlerimize bıraksınlar” dedi.

Ziyarette çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Yalçınkaya çocukların fotoğraf çekme talebin kırmadı ve buluşmayı fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.

Başkan Yalçıkaya temaslarının ardından bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER