AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE İŞYERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediyesi koronavirüs salgının başladığı günden bu yana tedbiri elden bırakmıyor.

Ülkemizde koronavirüs salgınının başladığı 11 Mart tarihinden itibaren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilgili müdürlüklere gerekli tedbirlerin aksatılmadan alınıp uygulanması talimatını verdi. Zabıta ekipleri ilçe genelinde sık sık maske, hijyen ve gıda denetimi yaparken Park ve Bahçeler Müdürlüğü de salgın ile mücadelede önemli rol oynuyor. Ekipler kırsal ve merkez ayrımı gözetmeksizin dezenfekte çalışmaları yapıyor. Kırsalda çalışmalar 3 ekip halinde gece gündüz demeden yürütülürken, merkezde de özellikle işyerleri ve kurum binaları dezenfekte ediliyor. Bu kapsamda son olarak İstasyon Caddesi’ndeki tüm işyerlerinde iç ve dış olmak üzere dezenfekte uygulaması gerçekleştirildi. Akçakale Belediye Başkanı Navi Çokan da çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Yardımcısı Çokan ayrıca maske, hijyen ve fiyat listesi denetimi de yaptı.

İşyeri sahipleri çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yalçınkaya, Başkan Yardımcısı Çokan ve ekiplere teşekkür etti.

Çalışmaların koronavirüs ile mücadele bitene kadar devam edeceği bildirildi.