AKÇAKALE'DE 5 MAHALLE YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR
06.03.2021 14:56

Akçakale Belediyesi tarafından yürütülen üst yapı çalışmaları kapsamında 5 mahallenin köy içi yolları yapılıyor.

Akçakale kırsalı Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya döneminde yeni görünümüne kavuşmaya devam ediyor.

Modern bir ilçe hedefiyle merkez-kırsal ayrımı yapmadan üst yapı çalışmalarına ağırlık veren belediye Başkan Yalçınkaya’nın talimatı ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince pek çok mahalle ve sokakta yol iyileştirme ve stabilize yol çalışmaları yürütülüyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Güneren, Şefkat, Menzil, Kelebek ve Osmanlı Mahallelerinde köy içi yollarını yapmaya başladı.

Akçakale Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Tolmaç ve 5 mahalle muhtarı çalışmaları yerinde inceledi. Meclis Üyesi Tolmaç yaptığı açıklamada “Mahallelerimizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ekipler kısa sürede tüm mahallelerdeki yolları tamamlayarak halkın hizmetine sunacak.