ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR
Geri
13.03.2021 10:24

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile ilçeye kazandırılan ve içerisinde aktivitelerin de bulunduğu kütüphane için öğrenciler Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Akçakale Belediyesi’nin öğrencilerin hizmete sunduğu kütüphane kafe, pandemi sürecinde de tüm tedbirler alınarak kapılarını öğrencilere açmaya devam ediyor.

“Önceliğimiz eğitim” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları Akçakale Gençlik Merkezi’nde kütüphane kafe öğrencilerin hizmetine açılmıştı. Bir bölümü öğrencilerin ders çalışması için etüt merkezi ve eğitim salonu olarak kullanılan kütüphanede, bir bölüm de öğrencilerin stres atması için etkinlik alanı olarak dizayn edildi. Koronavirüs salgınının ilk çıktığı süreçte tedbirler kapsamında kapatılan kütüphanede, Şanlıurfa’nın kontrollü normalleşme sürecine girmesiyle giriş çıkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kütüphane sabah saat 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında yeniden hizmete açıldı.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının uygulandığı kütüphanede ders çalışma imkanı bulan öğrencilerden Ayfer Çiftçi de kendilerini bu fırsatı tanıyan Başkan Yalçınkaya’ya şu sözlerle teşekkür etti:

“Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle eğitim sistemimizde aksamalar meydana geldi. Sayın belediye başkanımız Mehmet Yalçınkaya sayesinde burada avantajlıyız. Aynı zamanda aktivitelere de burada katılabiliyoruz. Geri kaldığımız derslerimizi tekrar edebiliyoruz. Eğitimimize verdiği desteklerden dolayı başkanımız Mehmet Yalçınkaya teşekkür ediyoruz.”

Öğrencilerden Halil Öz de etkinliklere katıldıklarını dile getirerek “Kütüphanede derslerimizi çalışıyoruz. Derslerimizden geri kalmamız durumunda burada bize yardımcı olan hocalarımız var. Çeşitli etkinliklere de katılıyoruz. Satranç oynuyoruz, kitap okuyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'ya bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

DİĞER HABERLER