BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN POLİSLERE ANLAMLI ZİYARET
08.04.2021 08:01

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya İlçe Emniyet Müdürünü ve görevi başındaki polis memurlarını ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladı.

Başkan Yalçınkaya Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü olan Başkan Yalçınkaya burada İlçe Emniyet Müdürü Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yücel nezdinden tüm polislerin haftasını kutlayan Başkan Yalçınkaya gece gündüz demeden çalışan polisler için “Allah tırnaklarını taşa değdirmesin. Her zaman sağlık, mutluluk içinde görev başında olmalarını canı gönülden diliyoruz“ dedi.

Başkan Yalçınkaya kontrol noktasında görev yapan polisleri de unutmadı. Hem moral vermek hem haftalarını kutlamak için nöbet başındaki polisleri ziyaret etti. Polisler Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.