BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 23 NİSAN MESAJI
Geri
22.04.2021 15:18

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tüm gayretlerinin geleceğin mimarı çocuklara daha güzel bir dünya bırakmak olduğunu belirterek “Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TBMM’nin kurulmasının ulusal tarihimizdeki önemine dikkat çeken ve pandemi dolayısıyla kutlamaların evlerde ancak aynı coşku ve heyecanla yaşanacağını belirten Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük azim, gayret ve inançla kurtuluş mücadelesinin en önemli adımlarından biri olan TBMM’nin kurulmasının 101. Yılını kutluyoruz. TBMM’nin kurulması aynı zamanda demokrasinin teminatı olan cumhuriyetin kurulmasındaki en önemli safhalardan biridir. Cumhuriyete giden bu yol ve yolculukta geleceğin mimarı çocuklarımız unutulmamış ve böylesi anlamlı bir gün çocuklarımıza armağan edilerek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edilmiştir. Bizler de geleceğin mimarı çocuklarımıza daha güzel bir ilçe, daha güzel bir şehir ve daha güzel bir dünya bırakmak için gece gündüz demeden büyük gayretlerle çalışıyoruz.

Dünyaya yayılan bu salgın felaketinden dolayı bu yıl ki kutlamalarımız evlerimizde olacak ancak yine de aynı coşku ve heyecanı yaşayacağız. Daha sağlıklı, daha güzel yarınlarda kutlamalarımızın daha da coşkulu olacağına inancım tamdır.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve minnetle anıyorum.

Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. ”

 

DİĞER HABERLER