HAKİM VE HEKİM KARDEŞLERDEN BAŞKAN YALÇINKAYA'YA ANLAMLI ZİYARET
Geri
28.08.2021 12:41

Akçakaleli hakim ve hekim kardeşler Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret ederek eğitime desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

“Önceliğimiz eğitim” diyerek eğitim projelerine desteğini sürdüren Başkan Yalçınkaya’ya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Akçakaleli Kahramanmaraş 5. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Hasan Muhsin Muslu ile Adana Şehir Hastanesi gastroenteroloji yan dal ihtisası i bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Mustafa Muslu kardeşler Başkan Yalçınkaya ile makamında görüştü. Hakim ve hekim kardeşler ziyarette Başkan Yalçınkaya’ya eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Yalçınkaya da yapılan ve yapılacak eğitim projeleri hakkında bilgi verdi.

 

BAŞKAN YALÇINKAYA: EĞİTİME ÇOK DEĞER VERMELİYİZ

Ziyaret dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Bölgemizin çok kıymetli iki tane evladı birisi doktor birisi hakim. Nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ben de başından beri söylüyorum ülkeyi düzeltecek olan aydınlardır, yetişmiş insandır. Yetişmiş insan her zaman bölgenin kaderini belirleyecek. Eğitime çok değer vermeliyiz. Burada 50 bin çocuk var. Altın, yakut değerinde bu çocukları buradaki eğitimcilerin işlemesi lazım. Biz de dershane eğitimi verdik. İsteriz ki hakim,hekim olsunlar. Bu gayretle çalışıyoruz. Bu kardeşlerimiz ilçemizden çıkmış iki vatan evladı. Buradaki çocuklarımıza inşallah bir rol model olurlar. Pandemi hafiflerse buradaki çocuklara konferans vermek suretiyle kardeşlerimizi davet edeceğiz. Kendi hayat tecrübelerini çocuklara anlatsınlar ki çocukları biraz daha gayret, biraz daha çaba, biraz daha hedefe doğru götürebilelim. Ziyaretlerinden dolayı güzel kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında da başarı, hep başarı diliyoruz” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Yalçınkaya misafirlerine Akça Kadınlar Üretiyor Projesi kapsamında üretilen Urfa biberlerini hediye etti.

DİĞER HABERLER