BAŞKAN YALÇINKAYA BAYRAM KUTLAMASINA KATILDI
30.08.2021 12:59

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

Başkomutanlık Meydan Savaşı zaferinin 99.yıldönümünü Akçakale'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akçakale Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Albay Alpay Gültekin, Cumhuriyet Savcısı Kadir Doğukan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, gaziler, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumunun ardından şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların program Kaymakam Bayraktar'ın makam odasında tebriklerin kabulü ile sona erdi.