BAŞKAN YALÇINKAYA ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU
Geri
18.09.2021 09:45

Akçakale Belediye Başkanı cuma namazı sonrası vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyaretinden “Şehirde huzur, sükunet ve kardeşlik havası var” diyen Başkan Yalçınkaya birlik beraberlik mesajı verdi.

Her fırsatta sahaya inerek vatandaşların talep ve önerilerine kulak veren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya cuma namazından sonra da rutinini bozmadı.

Namazı Yeni Camide kılan Başkan Yalçınkaya namaz sonrası cami cemaatiyle görüştü. Ardından da esnaflara ziyarette bulunup sohbet etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya kenti ortak akılla geleceğe taşıdıklarına dikkat çekti ve “Her cuma namazı sonrası genellikle sokağın nabzını dinleriz. Sorunları düşünerek, konuşarak, danışarak bir yol haritası oluşuyor. Bu yol haritasında yürümeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hasat zamanı. İnşallah bereketli bir hasat olacak” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı da veren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Şehirde huzur, sükunet ve kardeşlik havası var. Bunun devamı için hep birlikte çalışıyoruz. Bu şehirde burada insanlara hizmet etmekten şeref duyuyoruz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimizin çoğu sahada.”

Esnaf da Başkan Yalçınkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 

DİĞER HABERLER