İLÇE JANDARMA KOMUTANLARINDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA ZİYARET
Geri
28.12.2021 13:36

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, kendisine ziyarette bulunan ilçe jandarma komutanlarına her zaman yanınızdayız mesajı vererek “Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Mustafa Elgün, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Teğmen Duran Şahin Başkan Yalçınkaya’ya iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Yalçınkaya’nın makamında gerçekleşen ziyarette ilçenin asayiş durumu ve yapılan çalışmalar konuşuldu. Komutanlar ziyaretin anısına Başkan Yalçınkaya’ya Kuranı Kerim ve Nutuk hediye etti.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HER KONUDA YANLARINDAYIZ

Başkan Yalçınkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugün jandarmanın kıymetli komutanları aramızda. Kendilerine her zaman görevlerinde başarılar diliyoruz. Burası sınır ilçesi. Akçakale'nin güvenliği, geleceği buradaki asayişin sağlanması noktasında kardeşlerimizin canla başla gece gündüz gayretleri var. Canımız, malımız, her şeyimiz onlara emanet. Onlar da bu şuurla sınırın sıfır noktasında vatanın müdafaasını, memleketin bekasının mücadelesini hep birlikte yapıyorlar. Biz her konuda yanlarındayız. Allah yollarını bahtlarını açık etsin, kazadan beladan saklasın” diye konuştu.

Başkan Yalçınkaya da komutanlara günün anısına hediye takdim etti. 

DİĞER HABERLER