AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR
Geri
01.02.2022 13:56

Akçakale Belediyesi koordinesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi aileler için Rızık ve Bayrak Hayır Derneği tarafından gıda kolileri, soba, kömür ve battaniye yardımı yapıldı.  

Akçakale Belediyesi’nin ev sahipliğinde yardıma muhtaç ailelerin yüzü gülmeye devam ediyor.

Rızık Derneği ve Bayrak Hayır Derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Akçakale’ye 200 koli gıda malzemeleri, soba, kömür ve battaniye gönderildi. Tüm koliler ve diğer yardım malzemeleri Akçakale Belediyesi ekiplerinin koordinesinde Akçakale İlçe Stadı’nda dağıtıma hazır hale getirildi.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş konuya dair yaptığı açıklamada Akçakale’de güzel bir güne, güzel bir ana şahitlik ettiklerini vurgulayarak, “Bayrak Hayır Derneği’nin muhacire ensar olan Akçakale ilçemizde hayır faaliyetlerinde bulunuyorlar. 200 aileye gıda kolisi, yakacak olarak kömür ve battaniye yardımında bulunulacak. Katkılarından dolayı Bayrak Hayır Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayrak Derneği ve Rızık Derneği yetkilileri ise, Suriyeli muhtaç ailelere yardım eli uzattıklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, bu konuda kendilerine yardımcı olan Akçakale Belediye Başkanlığına teşekkür etti. 

Düzenlenen törenle kamyonetlere yüklenen yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

 

DİĞER HABERLER