BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN KANDİL MESAJI
02.02.2022 11:11

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Regaip Kandili mesajı dolayısıyla yayımladığı mesajında kandilin tüm dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni yayımladığı mesajla kutladı.

Kandilin küsleri barıştırdığı, akrabalık, komşuluk ilişkilerini pekiştirdiği ve dayanışmanın artırılması için bir vesile olduğunu belirten Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek üç ayların başlangıcındayız. Regaip Kandili, hepimiz için manevi bir fırsat. Rahmet kapılarının açıldığı bu geceyi eda etmenin huzurunu yaşarken başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya barış, kardeşlik ve huzur diliyorum. Özellikle son yıllarda daha çok anladık ki; her şeyin başı sağlık. İnşallah dünyanın mücadele ettiği salgınlar son bulur ve dünya bir kez daha böyle bir imtihan yaşamaz.  Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutluyorum.”