KIRSALDA BİR KÖY DAHA STABİLİZE YOLA KAVUŞTU
12.02.2022 14:05

Akçakale Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışmalar ile Akbilek Kırsal Mahallesi’nde stabilize yol yapıldı.

Bütün kırsal mahallelere ulaşma hedefiyle çalışmalar yürüten Akçakale Belediyesi, program dahilinde bir köy yolunu daha konforlu ulaşıma kavuşturdu.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Akbilek Kırsal Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Ekipler kısa sürede köy içi yolları stabilize çalışma ile buluştu. Yollar yeni haliyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Yalçınkaya, konuya dair yaptığı yazılı açıklamada “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül beyefendiye bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kırsalda tüm yollarımızı ulaşımı konforlu hale getirmeye devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.