BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
Geri
13.03.2022 13:30

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanlarımız büyük destan yazdı. Bizler de her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Sağlıkta şiddetsiz yıllar diliyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 14 Mart Tıp Bayramı’nı yayımladığı bir mesajla kutladı.

Doktorlar başta olmak üzere Sağlığa vesile olan tüm sağlık personellerinin, pandemi döneminde gece gündüz demeden gösterdikleri çabaya dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “Tüm dünyanın savaştığı bir salgın dönemindeyiz. Bu dönemde cephenin en önünde yer alan doktorlarımız, hemşirelerimiz ile tüm sağlık personelleri oldu. Gece gündüz demeden, canı pahasına gayret ve fedakarlıkla hastaları iyileştirmek, sağlık felaketini bertaraf etmek için çalışmalar yürüttüler. Nasıl ki; Çanakkale Zaferi’nde cephede şehit düşen sağlık çalışanları tarihe yazıldıysa bu dönemin sağlık çalışanlarının emekleri de tarihe geçecek” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HER ZAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yerel yönetimler olarak her zaman sağlık camiasının yanında olduklarını belirten Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Her şeyin başı sağlık. Bizler de yerel yönetimler olarak toplum sağlığı için her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile insanlık adına büyük bir hizmet veren başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bayramını en içten dileklerimle kutluyor; şükranlarımı sunuyor ve sağlıkta şiddetsiz yıllar diliyorum.”

 

DİĞER HABERLER