BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN RAMAZAN AYI MESAJI
01.04.2022 09:31

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın tüm İslam âlemine hayırlı olmasını dileyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “ ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 11 Ayı’n Sultanı Ramazan’ın gelişi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Ramazan’ın birlik ve beraberliğin zirvede yaşandığı bir zaman dilimi olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “’Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş’ olan Ramazan Ayı’na erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde oruç ibadetini yerine getirmenin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın; ayrıca birlik ve beraberliğin zirvede yaşandığı zaman dilimidir. Bizler de ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ramazan Ayı’nın ve bu mukaddes atmosferin başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlık ve Akçakaleli hemşehrilerim için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.