VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA YOL TEŞEKKÜRÜ
11.04.2022 13:22

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile yol çalışmalarının yürütüldüğü Geçittepe’de mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.

Kırsalı konforlu yollarla buluşturan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya takdir görmeye devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kırsalda yürüttükleri yol çalışmaları kapsamında Geçittepe Mahallesi’ne giderek stabilize yol yapımına başladı. Ekipler hummalı çalışma ile yolu kısa sürede hizmete sunmayı hedeflerken; mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür eden vatandaşlardan İsmail Bozkurt, “Geçittepe halkı olarak yol çalışması ve köy içindeki eksiklikleri giderdikleri için Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Çağırdık, eksiklerimizi yerinde tespit ettiler. Teşekkür ederiz” dedi.

Halil Bikeç ve İbrahim Bikeç de “Allah razı olsun” diyerek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.