BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN MUHTARLARLA BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Geri
16.04.2022 13:20

İftar buluşmaları kapsamında kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçenin ekonomide de şahlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı da veren Başkan Yalçınkaya “Dayanışma içerisinde birbirimize sarılmaya, birbirimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini vatandaşlarla yaşayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bu kez kırsal mahalle muhtarları ile iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından muhtarları halk odasında ağırlayan Başkan Yalçınkaya, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yalçınkaya özellikle ekonomik şahlanma ve istihdam atağı için organize sanayi bölgesinin hayat geçirilmesi adına gayret sarf ettiklerini anlattı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: 2 YILDA TARİHİ İŞLER YAPTIK

Başkan Yalçınkaya, tarihi projeleri hayata geçirdiklerine ve canla başla çalıştıklarına dikkat çekerek “Değerli muhtarlarımız. Aziz ramazan münasebetiyle iftar yemeğinde bir araya geldik. Partimiz Gelen Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekillimiz Ahmet Akay bizler buradaki bütün sorunların farkındayız. Canla başla gece-gündüz demeden buranın sorunlarını aşmaya çalışıyoruz. İnşallah Cenabı Hakk'ın yardımıyla çok büyük mesafeler aldık. 3 yıl geçti 2 yılda tarihi işler yaptık. Ana yolu yaptık, doğalgaz yaptık, içme suyumuzu yaptık, köylerle ilgili bizim yapabileceğimiz işlerin yüzde seksenini bitirdik. Kalan köyleri ve inşallah önümüzdeki günlerde bitireceğiz” dedi.

“ORGANİZE SANAYİ HAYAT GEÇERSE BURASI TAMAMEN DEĞİŞECEK”

Konuşmasının devamında organize sanayi bölgesinin hayata geçirilmesi Ankara düzeyinde temaslarının sürdüğünü dile getiren Başkan Yalçınkaya şu ifadeleri kullandı:

“Allah'a dua ediyoruz tekrar bizleri Ramazan'a kavuştursun. Bayrama kavuştursun, ülkemizi kazadan, beladan, musibetlerden korusun. Şuan biliyorsunuz burada 140 bin Suriyeli var. Bunlar vatanlarından yerlerinden yurtlarından oldular. Bunlar da burada hayatlarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Onların sıkıntılarına bir nebze çare olmaya çalışıyoruz. Bütün gayemiz aktif Akçakale'de bir birlik olsun, huzur olsun. Çünkü bu memleketin birliğe beraberliğe huzura ihtiyacı var. Bu Suriye barışı olursa Akçakale inşallah bambaşka bir Akçakale olacak. En büyük emelimiz ve hedefimiz şu an organize sanayiyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Vekilimiz Ankara'da bunu takip ediyor bizlerde ediyoruz. Organize sanayi ayağa kalkarsa bu kapı tekrar canlanırsa buranın şekli tamamen değişir. Bu gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak. Böyle umut ediyoruz.”

“DAYANIŞMA İÇİNDE BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAME DECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik mesajı da veren Başkan Yalçınkaya “Dayanışma içerisinde birbirimize sarılmaya, birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun her şey gönlünüzce olsun çoluk çocuğunuzla birlikte sizlere nice ramazanlar diliyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER