KEPEZLİ MAHALLESİ AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE YENİ YOLLARINA KAVUŞTU
Geri
20.04.2022 14:31

Akçakale Belediyesi, Kepezli Mahallesi’ndeki tüm yolları yeniledi. AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle sakinleriyle buluşan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Vatandaşlarımızın rahat etmeleri için elimizden ne gelirse yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Sözünün eri Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bir sözünü daha yerine getirdi ve Kepezli Mahallesi'ni daha konforlu yollarla buluşturdu.

Başkan Yalçınkaya’nın özellikle kış mevsiminde ulaşımda zorluk yaşanan mahalle için yol yapılması yönünde talimatının ardından Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallede çalışma başlatıldı. Yaklaşık 2 hafta süren çalışmalar sonrası mahallede sokak içi bölgeler dahil tüm yollar stabilize yapıldı.

Başkan Yalçınkaya da yolların hizmete sunulmasının ardından beraberinde AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşların hanelerine konuk olan Başkan Yalçınkaya ve Başkan Yıldık, talep ve önerilere kulak verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU

Ziyarete dair yaptığı açıklamada yol çalışmasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya “Kepezli Mahallemizdeyiz. Burada ciddi yol sorunları vardı bunların çözümü bir için çalışma içerisindeyiz. Yaklaşık 20 günde köyün mezralar dahil tüm yolları bitti. Güzel bir çalışma oldu. Kendilerinin rahat etmeleri için elimizden ne gelirse yapmaya gayret edeceğiz. Burası Akçakale'nin en büyük köylerinden birisi. Bu köye ne yapsak azdır. Çalışmaların buradaki kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum” dedi.

BAŞKAN YILDIK: SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Mahalle sakinlerine verdikleri yol sözü tutmanın sevincini yaşadıklarına dikkat çeken Başkan Yıldık ise ”Kepezli Mahallemizin alt ve üst yapısı yoktu. Sayın Belediye Başkanımızla geldik buraları görünce yapma sözü verdik. Allah'a hamd olsun sözümüzü de yerine getirdik. Köyün sokak aralarının tamamı belediyemiz tarafından yapıldı. Tüm kırsal mahallelerdeki hizmetleri bitirip çocuk parklarını yapacağız” dedi.

“BAŞKAN YALÇINKAYA ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR”

Başkan Yıldık, Başkan Yalçınkaya ve ekibine de şu sözlerle teşekkür etti:

“Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'ya da teşekkür ediyorum. Özveriyle ekibiyle sahada çalışıyor. Biz de teşkilat olarak onunla beraber hane ziyaretleri gerçekleştirip nerede eksik var, ne yapabiliriz onun hasbihalini yapıyoruz.”

Mahalle Muhtarı İsmail Yağma ise “Sayın Belediye Başkanımıza 3 yıl içerisinde merkez ve kırsaldaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER