AKÇAKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Geri
03.05.2022 15:45

Ramazan Bayramı münasebetiyle Akçakale Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Programa ilgi yoğun oldu.

Akçakale Belediye Başkanlığı’nca Ramazan Bayramı’nın 2’nci gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Mesire alanındaki düğün salonunda gerçekleşen programa ev sahibi Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Birlik ve beraberliğin pekişmesi amacıyla düzenlenen programa ilgi de yoğun oldu. Başkan Yalçınkaya ve Vekil Akay herkesin bayramını kutladı. 

VEKİL AKAY: BAYRAMLAŞMAMIZ ÇOK SAMİMİ ATMOSFERDE GEÇTİ

Programa dair açıklamalarda bulunan Vekil Akay, emeği geçenlere teşekkür ederek “Çok coşkulu, çok muhabbetli, çok samimi bir atmosfer içinde bayramlaşmamız geçti. Bayrama katılan tüm vatandaşlarımızı teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımızın organizasyonunu yerinde bulduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah Akçakale'yi güzel günler bekliyor. Belediyemiz, teşkilatımız, Kaymakamlığımız ile beraber gereken hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Akçakale ve Şanlıurfalıların, tüm Türkiye'nin bayramını kutluyorum” dedi.

İlçe Başkanı Yıldık da “Bayramın ülkemize, herkese barış, mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HER ŞEY AKÇAKALE İÇİN

“Akçakale’yi çok güzel günler bekliyor” diyen Başkan Yalçınkaya da şöyle konuştu:

“Bu bayram gününde herkesin kucaklaşması, herkesin bir araya gelmesi, Vekilimizin burada olması çok güzel. Teşkilatımız ve halk ile beraber inşallah Akçakale'yi çok güzel günler bekliyor. Bu yeni mekanımızın da Akçakale'ye hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Her şey Akçakale, her şey Urfa, her şey ülkemiz için.”

Başkan Yalçınkaya daha sonra programa katılan misafirlerle tek tek ilgilenerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

DİĞER HABERLER