BAŞKAN YALÇINKAYA SAHADA ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR
Geri
01.06.2022 18:07

Daha yeşil bir Akçakale hedefiyle ilçeye yeni parklar kazandıran Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yapımı devam eden Filistin Parkı’nı yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya “Akçakale bambaşka bir ilçe olacak. Bu gayretle çalışıyoruz” dedi.

Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Filistin Parkı’nda çalışmaların bizzat takipçisi olmaya devam ediyor.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş ile birlikte Yenişehir Mahallesi’ne giderek parkta incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması için yetkililere talimat veren Başkan Yalçınkaya, ilçeye millet bahçesi de kazandırılacağını belirterek “Mahallelerimizde park alanları açmak ve bunları da mahallelinin hizmetine sunmak üzere gayret gösteriyoruz. Bu sene itibari mahallelerde 50 dönüm yeşil alanı tamamladık. İnşallah önümüzdeki ayda Bolatlar’da 110 dönüm olan 60 yaşında ağaçların olduğu alanı millet bahçesi haline getireceğiz. İhalesini TOKİ yapacak. Akçakale bambaşka bir ilçe olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Bu gayretlerimiz sahaya da yansıyor. Akçakale'ye hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya Mahalle Muhtarı Ahmet Toygar’dan da talepleri dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER