AKÇAKALE’DE İHTİYAÇ SAHİBİ 150 AİLEYE YARDIM
Geri
05.06.2022 09:16

Akçakale Belediyesi ve ATIA Derneği işbirliği ile ilçede ihtiyaç sahibi 150 aileye yardım kolileri ulaştırıldı. Yardım dağıtım töreninde konuşan Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş “Yardımlarımız ümmet kardeşliği çerçevesinde devam edecektir” dedi.

Akçakale Belediyesi ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever arasında köprü kurmaya devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırılması için girişimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ATIA ve Rahman Dernekleri işbirliği ile ihtiyaç sahibi 150 aileye ulaştırılmak üzere hazırlanan kolilerin dağıtımı için Akçakale Spor Tesislerinde tören düzenlendi. Törene Akçakale Belediye Başkanı Halef Karataş ve dernek yetkilileri katıldı.

Konuya dair bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Karataş “AITA Derneğinin organizasyonunda kardeşlerimizin getirmiş olduğu 150 kişilik bir yardımı ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtıyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yardımlar dernek ve Akçakale Belediye Başkanımız sayın Mehmet Yalçınkaya'nın girişimleri ve ilgileri ile bu yardımlar mütemadiyen yapılıyor. İnşallah bu tür yardımlarımız ümmet kardeşliği çerçevesinde devam edecektir” dedi.

Konuşmanın ardından yardım kolileri ailelere teslim edildi. 

DİĞER HABERLER