BAŞKAN YALÇINKAYA BİZ ÇÖZÜM ADAMIYIZ
Geri
09.06.2022 17:05

Esnaf buluşmaları kapsamında şoförler ile bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, taleplerinin takipçisi olacaklarını belirtti ve “Otogarı en kısa sürede ihaleye çıkarıp sizlerin hizmetine sunacağız… Biz çözüm adamıyız” dedi.

Talep ve önerileri muhataplarından dinlemek, çözüm için birlikte hareket etmek amacıyla peyder pey esnafla buluşan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bu kez minibüs şoförleri ile bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya ev sahibi Başkan Yalçınkaya’nın yanısıra Başkan Yardımcısı Halef Karataş ve şoförler katıldı. Şoförlerin talep ve önerilerini tek tek dinleyen BaŞkan Yalçınkaya, tüm talepleri de not aldı.

 

“OTOGARI HİZMETE SUNACAĞIZ”

Daha sonra yaptığı açıklamada sorunların çözümü için sahada takipçisi olacaklarına ve otogar projesinin de hayata geçirileceğine dikkat çekerek “Biz sizler için buradayız. Belediye olarak sorunların çözümü noktasında sınırda yıldız ilçe oluşturma gayretimiz devam edecek. Bu yıldız ilçeyi oluştururken otogarımız eksik kaldı. Otogarı da en kısa sürede ihaleye çıkarıp sizlerin hizmetine sunacağız. Geçici olarak bir güzergah bir alan belirledik. Orada çalışmaya devam edeceksiniz. Sorunlarınız ile ilgili bütün her şeyi not aldık. Pazartesi gününden itibaren Urfa’dan çözmeye çalışacağız. Diğer sorunların çözümünü de Halef Karataş başkanımız takip edecek. Hem durakların, hem diğer sıkıntılarınızın giderilmesi noktasında gerekeni yapacağız. Sizlerden de ricamız; işimizin hakkına hukukuna riayet edelim. Diğer ilçelerdeki çalışmalar neler, eksikler, sizin görmedikleriniz neler. Bunlar için bir komite kuracağız, tespitleri önünüze koyacağız. Bir aile olarak Akçakale’nin daha iyi bir yere gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Suriye kapısı açıldığı andan itibaren burası bambaşka bir şehir olacak. Bu ülke çok güçlü, bu ülke çok büyük” dedi.

“KARDEŞÇE BİRBİRİMİZE SARILACAĞIZ”

Konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı da yapan Başkan Yalçınkaya “Her zaman söylüyorum Kürt’ü, Arap’ı, Türk’ü burada bütün herkes birbirinin kardeşidir. Kardeşçe birbirimize sarılacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZ ÇÖZÜM ADAMIYIZ”

“Biz çözüm adamıyız” diyen Başkan Yalçınkaya “Sorunlarımız var. Bunları da tartışacağız, birbirimize anlatacağız, yol göstereceğiz ve çözüm ortaya koyacağız. Biz çözüm adamıyız. Bizim görünen yüzümüz sizsiniz. Yolunuz açık, her şey gönlünüzce olsun” temennisinde bulundu.

Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. 

DİĞER HABERLER