İÇİŞLERİ BAKANI İLE BAŞKAN YALÇINKAYA ARASINDA SAMİMİ SOHBET
Geri
20.06.2022 15:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Akçakale ziyaretinde Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile samimiyeti dikkat çekti. Bakan Soylu Başkan Yalçınkaya’ya “Size özel ziyarete geleceğim” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Akçakale’de  Başkan Mehmet Yalçınkaya ve ilçe protokolünce karşılandı.

Karşılama törenine Bakan Soylu ve Başkan Yalçınkaya’nın samimiyeti damga vurdu. Başkan Yalçınkaya, Bakan Soylu’ya AKÇA Kadınlar Üretiyor Projesi kapsamında üretilen isotlardan hediye etti. Samimi sohbetin ardından Başkan Yalçınkaya projeler ile ilgili bilgiler verdi ve destek istedi. Bakan Soylu ise Başkan Yalçınkaya’ya “Size özel geleceğim” yanıtını verdi.

Konuya dair yazılı açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ilçemizde ağırladık. Kendisine ilçemiz hakkındaki proje ve çalışmalarımızı aktardık. Kendisini bir kez daha ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız. Bakanımıza samimiyeti ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER