BAŞKAN YALÇINKAYA İLE ULAŞIMDA YENİ DÖNEM! AKÇAKALE-SURUÇ ÇEVRE YOLU HİZMETE AÇILDI
Geri
23.06.2022 12:00

İlçenin çehresini değiştirmek için yıldız projelere imza atan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri sonucu Akçakale-Suruç çevre yolu da ulaşıma açıldı. Müjdeyi veren Başkan Yalçınkaya “TOKİ’siyle mükemmel bir Akçakale oluşturma gayretimiz devam edecek” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ulaşımda yepyeni bir dönem başladı.

Başkan Yalçınkaya’nın girişimleri, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteği ile hayata geçirilen Akçakale-Suruç Çevre Yolu Projesi’nde asfalt serimi de tamamlandı. Trafik yoğunluğunun yaşandığı, ulaşım süresinin uzadığı ve kazaların yaşandığı çevre yolu olarak bugün itibariyle hizmete açıldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HAYIRLI OLSUN

Başkan Yalçınkaya da beraberinde Fatih Sultan Mehmet Salih Aydoğdu ve Turgut Özal Mahalle Muhtarı Mehmet Dağbaşı ile çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya yolun hizmete açıldığını müjdeleyerek “ Sınırda yıldız ilçe oluşturma çabalarımız devam ediyor. Bunun sonucu olarak Suruç Çevre Yolu’nun asfaltını bitiriyoruz. Suruç-Akçakale, Akçakale-Urfa bağlantısı bugün itibariyle sağlanmış durumdadır. Yanında TOKİ var. TOKİ evleri de bugün itibariyle bitmiş durumdadır. Anayolları, çevre yolları, doğalgazı, TOKİ’siyle mükemmel bir Akçakale oluşturma gayretimiz devam edecek. İnşallah yakında doğalgazı bağlanmış, içme suyu bağlanmış bir Akçakale olacak. Yapılan bütün bu çalışmaların Akçakale’deki kardeşlerime hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR: 100 YILLIK İCRAATI 3 YILDA YAPTI

Muhtar Aydoğdu da çalışmalarından dolayı Başkan Yalçınkaya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhtar Dağbaşı ise “İlçemizin bu tür çalışmalara ihtiyacı vardı. Çok şükür hepsi de gerçekleşti Başkanımızın gayretleri ile” ifadelerini kullandı.

İş insanı İbrahim Toprak ise Başkan Yalçınkaya’nın gayretlerine dikkat çekerek “Her zaman söylüyorum yaparsa cesur başkan yapar.  100 yıllık icraatı 3 yılda bitirdi” dedi.

 

DİĞER HABERLER