KURBAN ATIKLARI İÇİN BİNLERCE POŞET DAĞITILDI
Geri
08.07.2022 10:50

Akçakale Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde çevre kirliliğinin önlenmesi, vatandaşların bayramı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için binlerce kurban atık poşeti dağıtıldı.

“Sağlıklı yaşam, temiz çevre” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediyesi, Kurban Bayramı için de tüm hazırlıklarını sürdürüyor.

İbadethanelerde ve mezarlıklarda temizlik çalışmaları yürüten belediye; çevreyi korumak, kötü kokulara engel olmak, vatandaşların bayramı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için de kurban atık poşeti dağıtımı gerçekleştirdi. Zabıta ekiplerince ilçe esnafı vatandaşlara binlerce poşet dağıtıldı.

Konuya dair yazılı açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Vatandaşlarımızın huzur ve sağlık içerisinde bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlgili birimlerimiz bayram boyunca da sahada olacaklar. Temiz bir çevre için atık poşeti de dağıtıldı. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı sevdikleriyle sağlıklı ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

DİĞER HABERLER