BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN BAYRAM MESAJI
08.07.2022 13:27

Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı veren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Bayramın bizlere birlik ve beraberlik sağlamasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yalçınkaya birlik ve beraberliğe dikkat çekerek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayram dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür. Bu güzel günde İslâm aleminin, Türkiye'nin ve Urfa'nın bayramını canı gönülden kutluyoruz. Bu bayramın bizlere birlik, beraberlikle, dayanışma ve birlikte hareket etme imkanı sağlamasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum. Bayramın bütün inanmış kardeşlerimize de hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”