AKÇAKALE EMİN ELLERDE… DOĞALGAZ TAMAMLANIYOR, ONARIM BAŞLIYOR
Geri
16.08.2022 15:39

Doğalgaz ile içme suyu çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde deforme olan yollar Akçakale Belediyesi’nce anında onarılırken; çalışmaları değerlendiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da “Akçakale emin ellerde” dedi. 

Akçakale, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın öncülüğünde değişmeye, ilklere kavuşmaya ve layık olduğu hizmetleri almaya devam ediyor.

Başkan Yalçınkaya’nın sözünü verdiği doğalgaz ve temiz içme suyunun tüm ilçeye dağıtılması ve tüm tüm vatandaşların bu hizmetlerden yararlanabilmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmaları yapılırken, yollarda da deformeler yaşanıyor. Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kazı sonrası bozulan kilitli parke taşlarının bakım ve onarımını yapıyor. Zemin iyileştirmenin ardından kırılmış parke taşları yenileri ile değiştirilip yeniden monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ekipler son olarak Fatih Sultan Mehmet ve Turgut Özal Mahallesi’ndeki yolları yeniledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Konuya dair yazılı açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Akçakale emin ellerde” diyerek çalışmaları şu sözlerle değerlendirdi:

“Sözünü verdiğimiz ve ilçemizin gelecek yüzyılını şekillendirecek projelerimiz sahada yürütülüyor. Bunlardan doğalgaz ve içme suyu projesi çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Ancak çalışmalar nedeniyle yollarda bozulmalar yaşanıyor. Ekiplerimiz ise vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yollarda düzenleme yaparak hizmete sunuyor. Çalışmalar aralıksız sürecek, ilkleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.”

DİĞER HABERLER