BASINA VE KAMUOYUNA
Geri
26.08.2022 13:56

Tüm vatandaşlarımıza sağlık, sıhhat ve afiyet dileyerek, bu açıklamayı bazı basın yayın organlarında çıkan asılsız haberlere istinaden yapma ihtiyacı duydum.

Akçakale Belediye Başkanlığı görevine başlamama müteakip muhtelif firmaların belediyeden alacakları olduğu iddialarıyla icra takipleri başlattıklarını gördüm. İddia edilen bu alacakların gerçekliklerinin tespiti için Valilik onayıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'müzden teknik eleman kadrosu tarafından tüm incelemeler ve ölçümleri yapılarak incelemeler tamamlandı.

Buna müteakiben icra dosyalarında iddia edilen alacakların büyük bir kısmı,  belediyemizin mağduriyeti önlenerek durdurulmuştur. Hiçbir şahıs ve kurumun rencide edilmesi adına çalışma, karalama veya zan altında bırakılması gibi bir gayret veya çabamız söz konusu değildir, olamaz.

Biz, Akçakale Belediye Başkanlığı olarak kırsal merkez ayrımı yapmaksızın tüm zorluklara rağmen vatandaşlarımıza hizmeti görev addetmiş olup "Halka hizmet, Hakk'a hizmet” düsturuyla çalışmaktayız.

Akçakale Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz ve yapmakta olduğumuz hizmetlerimizi ilçemize gelen ve ilçemizde yaşayan iyi niyetli hiç kimse inkar edemez.

Hizmetlerimizi sınırda yıldız ilçe oluşturma hedefimiz doğrultusunda artırma gayretimiz devam edecektir.

Tüm halkımıza saygı ve sevgilerimle.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya

DİĞER HABERLER