BAŞKAN YALÇINKAYA KIRSALDAKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Geri
14.09.2022 10:58

Köy grup yollarında yürütülen stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Canla başla çalışıyoruz. Bütün hedefimiz batıdaki ilçeler gibi hizmetleri vatandaşların ayağına getirmek” dedi.

Akçakale Belediyesi kırsalda modern ulaşım için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Seyitveren ve Durumali Kırsal Mahalleleri arasındaki bağlantı yollarında asfalt öncesi mekanik dolgu çalışmaları başladı. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da bölgeye gitti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yalçınkaya çalışmaların yürütüldüğü yollarda da incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

BAŞKAN YALÇINKAYA: YAKIN TARİHTE BURASI BAMBAŞKA OLACAK

Konuya dair açıklama yapan Başkan Yalçınkaya yakın zamanda kırsalın çehresinin değişeceğine dikkat çekerek “Akçakale’nin en büyük köylerinden Seyitveren’deyiz. Seyitveren Durumali arası yol yapım çalışmalarına başladık. Canla başla çalışıyoruz. Burası yakın zamanda asfalt olacak. Daha önce parke taşını yaptık. Seyitveren inşallah bu ovada örnek bir köy olacak. Yollarıyla, sokaklarıyla, caddeleriyle mükemmel bir merkez haline gelecek. Burada yaşayan kardeşlerimiz bulundukları köyden keyif alacak. Bütün hedefimiz batıdaki köyler gibi, batıdaki ilçeler gibi hizmetleri vatandaşların ayağına getirmek. Bu gayretle çalışıyoruz. Yakın tarihte burası bambaşka bir yer olacak. Köyümüze, halkımıza, buradaki kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR

Mahalle sakinlerinden Cuma Şahin de şu sözlerle Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti:

“Başkanımız Mehmet Yalçınkaya yollarımızı yapıyor. Kendisine gelişinden dolayı halk adına çok teşekkür ediyoruz. Daha önceki hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.”

DİĞER HABERLER