BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN VEKİL AKAY VE PARTİLİLER İLE İSTİŞARE TOPLANTISI
Geri
26.09.2022 15:54

Akçakale Belediye Başkanlığı’nca, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın da katıldığı bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda Akçakale’ye hizmet ve 2023 için birlik-beraberlik mesajı verildi.

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, parti teşkilatı ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıya Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ev sahipliği yaptı. Hizmetlerin, proje ve çalışmaların değerlendirildiği toplantıda talep ve önerilere de kulak verildi.

 

VEKİL AKAY: HİZMET İÇİN HEP İSTİŞARE İÇİNDE OLDUK

Toplantıda bir konuşma yapan Vekil Akay, Başkan Yalçınkaya ve partililer ile hep dirsek temasında olduklarını dile getirerek “Belediye Başkanımıza benle ilgili sözleri için kendisine teşekkür ediyorum. Gerek belediye başkanımız gerek ilçe başkanımız ile kesinlikle daha ters düşmedik. Özellikle hizmet konusunda her zaman istişare içinde ve beraber olduk. Sizlere layık olmaya çalıştık” dedi.

 

“HEPİMİZ 2023’E KİLİTLENMELİYİZ”

2023 seçimlerinin önemine değinen Vekil Akay şöyle konuştu:

“Tek hedefimiz ümmetin kurtuluşu, Türkiye’nin kurtuluşu, Urfa ve Akçakale’nin kurtuluşu. Hepimizin hedefi 2023’te Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmek. Ben milletvekili olmasam da olur ama Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmazsa olmaz. Milletvekili olmazsam bu kadar önemli değil. Cumhurbaşkanımızı seçemezsek Türkiye’yi 1940’ların karanlık dönemine bir daha geri götürürüz. Hepimiz 2023’e kilitlenmeliyiz. Belediye başkanımıza bu organizasyonu yaptığı için ve ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. “

 

BAŞKAN YILDIK: EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞALIM

Başkan Yıldık da katılımcılara şu sözlerle seslendi:

“Cumhurbaşkanımızı takdir eden bir dünya var. Sizler de cumhurbaşkanımızı, partimizi iyi anlatın. İnşallah 2023’te iyi bir başarı ile tekrar iktidar olmak ve cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek istiyoruz. Milletvekillerimiz durmadan çalışıyor. Sizlerden de istirhamımız hepimiz el birliği ile çalışalım. Sizlerin gayreti ile de başarı sağlayacağız. “

 

BAŞKAN YALÇINKAYA: VEKİLİMİZİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Başkan Yalçınkaya ise Vekil Akay’a destek ve birlik-beraberlik sözü vererek “3,5 yıldır gece demeden gündüz demeden, bu şehri layık olduğu yere ulaşması için bütün enerjimizi ve gayretimizi sarf ettik. Yıllarca, içimiz kan ağlayarak milletvekilimiz olsun istedik. Allah’a şükür bu 3-4 dönemdir milletvekili var. Milletvekili her şey demek. Ankara’da bizi her yere ulaştıracak önümüzde bir önderimiz var. Bugünden itibaren vekilimiz burada, hangi kapıya gitmek gerekiyorsa hazırız. Biz yanındayız. Sonuna kadar da yanındayız. Vekilimiz canla başla çalışıyor. Biz de bu gayreti takdir ediyoruz. Parti ve belediye başkanlığı olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Cenabı Hakk bahtımızı açık, partimizi muzaffer eylesin. Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. İnşallah 10 yıl sonra bütün ilçelerin en önünde olacak bir ilçe. Sınır kapısı çalışacak, ihracat, organize sanayi çalışacak. Bu bölgede huzur, sükûnet, barış, kardeşlik istiyoruz. Bu şehirde herkes herkesin kardeşidir, dostudur, akrabasıdır“ diye konuştu.

DİĞER HABERLER