ZİYA GÖKALP CADDESİ ASFALTA KAVUŞUYOR
06.01.2023 15:29

Modern ve konforlu ulaşım için yoğun mesai harcayan Akçakale Belediyesi’nce asfalt serim çalışmalarında sıra Ziya Gökalp Caddesi’ne geldi. Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi.

Akçakale Belediyesi’nce alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfalt serimi tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Mehmet Yalçınkaya öncülüğünde değişen ve dönüşen Akçakale’de yollar artık modern hale getiriliyor. Temiz içme suyu ve doğalgaz gibi ilçenin gelecek yüzyılını şekillendiren projelerin alt yapılarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serimine başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile ilçede cadde ve sokaklar tek tek asfaltla buluşurken, çalışmalarda sıra Ziya Gökalp Caddesi’ne geldi.

Ekipler asfalt seriminin başlatıldığı caddede yoğun mesai harcarken Başkan Yalçınkaya da caddeye giderek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve vatandaşlarla görüştü.

Başkan Yalçınkaya yolun hayırlı olmasını diledi.