BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
09.01.2023 15:38

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Mesai kavramı gözetmeksizin özveriyle çalışan ulusal ve yerel basının tüm emekçilerinin gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında gazetecilerin gününü şu sözlerle kutladı:

“Halkın doğru haber alma özgürlüğünü sağlayan, tüm koşullarda fedakarca çalışan değerli basın mensupları bizlerle halkımız arasında da adeta birer köprü görevi görüyor.

İlçemizin, şehrimizin, ülkemizin gelişiminde basınımızın çabası ve gayretleri büyük önem taşıyor.

Bu vesile ile mesai kavramı gözetmeksizin özveriyle çalışan ulusal ve yerel basının tüm emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden gazetecilere de Allah'tan rahmet diliyorum.”