BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN MUHTARLARLA İFTAR VE İSTİŞARE
Geri
02.04.2023 12:16

Muhtarlarla geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Bugüne kadar durmaksızın çalıştık. İnşallah köyleriyle, şehriyle, ilçesiyle burası muazzam bir yer olacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir muhtarlar buluşmasına daha ev sahipliği yaptı.

Ramazan ayının maneviyatını yaşatılması ve muhtarlarla dayanışmayı güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak iftar yemeği düzenleyen Başkan Yalçınkaya, yine muhtarlarla iftarda buluştu. Yemek sonrası muhtarların talep ve önerilerine kulak veren Başkan Yalçınkaya Akçakale’ye hizmet için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

“Akçakale muazzam bir yer olacak” diyen Başkan Yalçınkaya buluşmaya dair şu konuşmayı yaptı:

“Ramazan Ayı’ndayız. Bu kutsal günlerde maalesef ülkemiz çok büyük bir felaketle karşı karşıya geldi. Çok büyük bir deprem faciası yaşadık. Biz de Ramazan şartlarında bütün muhtarlarımızın davetini sağladık. Birlikte iftar yaptık. İftarda da buranın sorunlarını, köylerin sorunlarını konuştuk. Önümüzdeki seçimde ne yapabilirizi konuştuk. Muhtarlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sorunlarına hakimiz. Bugüne kadar durmaksızın 4 yıl boyunca aralıksız çalıştık, gece gündüz. Kalan zaman içerisinde de durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah köyleriyle, şehriyle, ilçesiyle burası muazzam bir yer olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

Ramazan bütün İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyoruz.”

DİĞER HABERLER