BAŞKAN YALÇINKAYA "BİRÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR"
Geri
15.04.2023 16:05

Altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda yürütülen parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Yollarımızı, asfaltımızı yapacağız. Akçakale o zaman Akçakale olacak. Bu gayretle çalışıyoruz” dedi.

Akçakale’nin muhtelif yerlerinde altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda revizyon çalışmaları yapılıyor.

Beraberinde meclis üyeleriyle birlikte sahaya inen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Santral Sokak’a gitti. Doğalgaz ve içme suyu projesi dolayısıyla alt yapı çalışmaları yürütülen sokakta sıra revizyona geldi. Deforme olan yolda parke döşeme çalışmaları yapılarak ulaşım daha konforlu hale getirilecek.

Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi ve “Bir çok güzel çalışmalar yapılıyor. Önce mezarlığı düzelttik sonra anayolu, büyük yolların asfaltını yaptık. Şuanda da parke taşlarını onarıyoruz. Ben öyle inanıyorum ki; -arkadaşlarımız da öyle inansın- Akçakale 10 yıl sonra gümrük kapısı çalışsın, organize sanayisi çalışsın hiçbir ilçe burası ile yarışamaz. Yollarımızı yapacağız, asfaltımızı, çevre yolumuzu, yeşillendirme çalışmalarımızı yapacağız. Akçakale o zaman Akçakale olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Vatandaşlar da çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti. 

DİĞER HABERLER