BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN İŞÇİLERİN TALEPLERİNE OLUMLU YANIT
Geri
04.05.2023 13:21

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak'ın da katıldığı toplantıda işçilerin taleplerine olumlu yanıt verdi ve “Eserleri birlikte yaptık. Her zaman size desteğimiz tam” dedi.

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde işçilerin talep ve önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile başkan yardımcıları ve ilgili kurum amirleri ile Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak ve işçiler katıldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Bir konuşma yapan Başkan Yalçınkaya çalışma arkadaşlarına her zaman desteğinin tam olduğuna dikkat çekerek “ Birlikte 4 yılı geride bıraktık. Akçakale’yi sınırda yıldız ilçe yapacağız. Bu eserleri yaptık. Sizlerle beraber yaptık. Sorun ve sıkıntılarınız çözmek için her zaman çözmeye yönelik gayret ediyoruz, gayret etmek durumundayız ve gayret edeceğiz” dedi.

ŞILTAK: AKÇAKALE BELEDİYESİ İLK 50’YE GİRER

Sendika Şube Başkanı Şıltak da Akçakale Belediyesi’nin her zaman işçilerin yanında olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Türkiye’de şuan 900 küsur belediye varsa bunların içerisinde Akçakale Belediyesi ilk 50’ye girer. Tamamen iş-işveren ilişkisi…”

“BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mesai ve sosyal hakların düzeltilmesi taleplerine olumlu yanıt verildiğini işçilere duyuran Başkan Şıltak “Biz kamu işçisiyiz. Kamu işçilerinin çalışması gereken yol ve yöntemler bellidir. 2 temel sorunumuz var; mesai ve son işe giren arkadaşların sosyal hakların düzeltilmesi. Bana da söz verdiği için Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. 

DİĞER HABERLER