DEĞİŞİM SÜRÜYOR! AKÇAKALE’DE YOLLARI ARTIK ÇOK DAHA MODERN
Geri
18.05.2023 11:25

Akçakale Belediyesi’nin ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarını kapsamında İstasyon Caddesi de asfalta kavuştu. Başkan Mehmet Yalçınkaya “Yıldız ilçe hedefiyle ilçemizi çok daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

Ulaşımda kalite ve güvenli yolculuk amacıyla ilçe genelinde yol çalışmalarını aralıksız yürüten Akçakale Belediyesi, İstasyon Caddesi’ni de asfaltla buluşturdu.

“İlçemizi baştan aşağı yeniliyoruz” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ulaşımda da ilçenin hak ettiği değere ulaşacağını belirtmişti. İlçeye kazandırılan ilk doğalgaz ve temiz içme suyu projelerinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da ulaşım için verilen söz tutuldu. İlçe genelindeki sokak ve caddelerde üst yapı çalışmaları hızla başlatıldı. Sokaklara parke taşları döşenirken, caddeler de asfaltla buluştu. O bölgelerden biri de İstasyon Caddesi oldu. Caddedeki asfalt çalışmaları sona erdi.

İlçenin trafik akışının yoğun olduğu caddelerden biri olan İstasyon Caddesi yeni hali ile sürücülerden de tam not aldı.

Başkan Yalçınkaya da bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunarak “Yıldız ilçe hedefiyle ilçemizi çok daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER