AKÇAKALE’DE BİNLERCE FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU.
Geri
05.12.2020 20:00

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Akçakale’de binlerce fidan toprakla buluştu.

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında,ilçe genelinde fidan dikildi.

 Akçakale Sevimli ilkokulundaki etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilk fidanı dikerek, can suyunu verdi.

Daire müdürleri, öğrenci ve vatandaşların katıldığı etkinlikte Yüzlerce zeytin fidanı toprakla buluşturuldu.

Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ağaca hasret bir bölgede yaşadığını ifade ederek bu kampanyanın bölge için çok ehemmiyetli olduğunu söyledi.

“Ağaca hasret bir bölgede yeşilliğe hasret bir bölgedeyiz bu kampanyanın bölge insanı için,  çocuklar için ehemmiyeti çok büyük bide zeytin barışın, güzelliğin timsalidir.  İnşallah bu bölgede hem güzellik olacak hem barış olacak hem zeytin olacak hem kardeşlik olacak bu sebeple bu kampanyaya Belediye olarak canı gönülden desteliyoruz hayırlı uğurlu olsun dedi.”

Şanlıurfa bölge Müdürlüğü orman idaresi planlama şube müdür vekili Ali Turab ise,  Geleceğe nefes ol projesi kapsamında 11-15 saat 11-11 geçe tüm Türkiye’de 11 milyon fidan dikimi yapılıyor. Bugün bizde sevimli ilkokulunda 200 adet zeytin ağacı fidanını diktik.

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, ilçemiz Sevimli ilkokulunda 200 Zeytin ağaç Fidelerini Daire müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte toprakla buluşturduk.

DİĞER HABERLER