BAŞKAN YALÇINKAYA, SEÇİM VAATLERİNİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYOR
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 31 Mart yerel seçimlerinde seçim bildirgesine yazmış olduğu vaatleri tek tek yerine getirmeye başladı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Akçakale Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yalçınkaya vadettiği projeleri tek tek yerine getirmeye başladı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, kayıtların 18 Aralık 2019- 15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası Şubeleri aracılığıyla yapılacaktır. Konutlar 150 adet 3+1 talep olması halinde 350 adet 2+1 şeklinde yapılacaktır.

SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

Seçimin ardından vadettiklerini uygulamaya başladıklarını söyleyen Başkan Yalınkaya; sözlerine şöyle devam etti,“Değerli Akçakaleli hemşerilerim seçimde vaad ettik, güzel bir Akçakale, temiz bir Akçakale, modern bir Akçakale ve Marka bir Akçakale bunun ilk adımını atmaya başladık. Şimdi bu adımları gerçeğe dönüştürme noktasına geldik. Söz vermiştik modern bir şehir, modern binalar yaşanılabilir mekanlar bunun bir ayağı TOKİ,TOKİ bugün itibari ile Akçakale’de kampanyayı başlattı ,müracaatlar alınmaya başladı.Yerini 101 dönüm olarak tahsis ettik 150 konuttan başlayacağız talepler gelirse devamı da gelecek onun için önce Akçakaleli hemşerilerimin rahatı huzuru ve güveni için modern bir Akçakale, güzel bir Akçakale, bunun ilk adımı TOKİ TOKİ ile beraber bir kampanya daha başladı. İnşallah ondan da payımızı alacağız ve bütün yaptığımız her şey içme suyu ile doğalgazı ile TOK İsiyle asfaltıyla bütün bunlar güzel bir Akçakale’nin hedefidir.  Bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz, yakın bir zamanda inşallah ilerde yapılacakları göreceğiz. 7 ayda 50 yıllık işler yaptık, fakat bu işler bizim cephemizden belediye tarafından yapılan işler gerekenler yapıldı. Diğer süreç kurumların kendi işleyişleri var, ihale süreci var, inşaat süreci var, tamamlanma süreci var, bunlar da zaman içerisinde ortaya çıkacak bizim açımızdan herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir. Ben tekraren Akçakale’ye ve insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah en yakın zamanda inşaat başlar huzur içerisinde herkes buraya yerleşir burada da inşallah diğer ilçelere bir fark koyacağız bunun gayreti içerisindeyiz. Allah yardımcımız olsun.”Dedi.

 

DİĞER HABERLER