AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE KUM OCAĞI HİZMETE AÇILIYOR!
Kırsalda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 3 kum ocağının izninin çıktığını ve birinin bu kış hizmete sunulacağını müjdeleyerek "Bahardan itibaren bütün köy içlerini mükemmel bir şekle çevireceğiz"
BAŞKAN YALÇINKAYA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
İlçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Hem esnafımızın hem bütün bölge esnafının kaderini değiştireceğiz. Yatırımlara, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
AKÇAKALE-ŞANLIURFA YOLU TAMAMEN HİZMETE AÇILIYOR!
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri sonucu yapımına başlanan ve 1’inci etabı ulaşıma açılan Akçakale-Şanlıurfa yolunun 2’nci etabında da sona gelindi. Yolum 1 ay içinde tamamen hizmete açılması hedefleniyor.
AKÇAKALE-ŞANLIURFA YOLU TAMAMEN HİZMETE AÇILIYOR!
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri sonucu yapımına başlanan ve 1’inci etabı ulaşıma açılan Akçakale-Şanlıurfa yolunun 2’nci etabında da sona gelindi. Yolun 1 ay içinde tamamen hizmete açılması hedefleniyor.
BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Hayatımızın her alanında bize yol gösteren, rehberlik eden ve hayatımızın yolunu çizen öğretmenleri minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.
BAŞKAN YALÇINKAYA: CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ
Kırsalda yol atağı başlatan Akçakale Belediyesi tarafından stabilize yol çalışmaları aralıksız devam ederken çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Canla başla çalışıyoruz" dedi.
BAŞKAN YALÇINKAYA İLE BATAKLIK ÇİLESİ SONA ERDİ!
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ile çevresi bataklık haline gelen mahallede 7 km.’lik tahliye kanalı açıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya “Bugünden itibaren suyun akışı mükemmel bir hale geldi” dedi.