BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 10 KASIM MESAJI
Geri
09.11.2021 14:42

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin kurucusu ve gelecek nesiller için örnek bir siyasetçi, başarılı bir devlet adamı olması sebebiyle Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını belirten Başkan Yalçınkaya düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Askeri dehası ile sadece Türk Milleti’nin değil dünyanın saygınlığını kazanmış biri olan Atatürk bizlere Cumhuriyeti emanet etmiştir. Büyük önderin hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım’da sadece Atatürk’ü anmakla yetinmiyor, bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyor ve ülkemizi daha da ileriye taşımak için gösterdiğimizi gayretimizi de kararlılıkla sürdürüyoruz.   

Kendisi örnek bir siyasetçi ve başarılı bir devlet adamı olarak da bizlere ve gelecek nesillere daima örnek olmuş ve olacaktır.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyor silah arkadaşlarını da aynı duygularla yad ediyorum.”

DİĞER HABERLER