BAŞKAN YALÇINKAYA İLE AKÇAKALE’NİN İLK DÜĞÜN SALONU YAKINDA HİZMETTE
Geri
02.02.2022 13:20

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçenin ilk düğün salonunun artık hizmete sunulması için ihalenin tamamlandığını müjdeleyerek “Bir an önce düğün salonunun açılması için gereken çalışma başlatılacak” dedi.

İlklerin başkanı Mehmet Yalçınkaya ile Akçakale tarihindeki ilk düğün salonuna kavuşuyor.

Başkan Yalçınkaya’nın girişimleri ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ilçeye kazandırılan ilk mesire alanında düğün salonu yapılıyor. Başkan Yalçınkaya da 46 bin metrekarelik alandaki çalışmaların son durumunu incelemek için beraberinde Meclis Üyesi İsa Altuntaş ve Abdurrezzak Büyükaslan ile bölgeye gitti. İncelemeleri sırasında mesire alanındaki eksikliklerin en kısa süre tamamlanacağını belirten Başkan Yalçınkaya düğün salonunun da tamamlanması için yapılan ihalenin tamamlandığını müjdeledi.

İlçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya “Akçakale Mesire Alanındaki düğün salonu ile ilgili eksik kalan kısımları noktasında bugün ihale tamamlandı. İnşallah müteahhit arkadaşımız bir an önce düğün salonunun açılması konusunda gereken çalışmayı başlatacak. Mesire alanında eksiklerin geri kalan kısmını tamamlayacağız. En yakın zamanda bu güzel alanı ilçemize kazandırıp, çocuklarımızın burada güzel vakit geçirmesini inşallah sağlayacağız. Akçakale’ye hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya mesire alanındaki parkta vakit geçiren çocuklarla da tek tek ilgilendikten sonra da bölgeden ayrıldı. 

DİĞER HABERLER