BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Geri
24.02.2024 16:34

Ramazan Ayı’nı müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bu mübarek gecenin hemşehrileri başta olmak üzere tüm İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, hemşerilerinin bu mübarek gecesini tebrik etti.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in de habercisi olan bir Berat Kandili'ni daha idrak edecek olmanın mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Berat Kandili, Şâban ayının on beşinci gecesinde biz Müslümanların Allah’ın affı ve bağışlaması ile günahlarımızdan kurtulacağımıza inandığımız, arınma ve dua ile manevi duygularımızın artacağı mübarek bir gecedir. Bir kez daha böylesi güzel bir geceyi idrak edecek olmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Af ve rahmet kapısının açık olacağı bu gecede başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm islam alemine sağlık, huzur ve barış diliyor, islam coğrafyasında zulmün son bulduğu bir dünyayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi Berat Kandilimiz mübarek olsun."


DİĞER HABERLER