AKÇAKALE’DE MEHMET YALÇINKAYA COŞKUSU! SEÇİM BÜROSU DOLDU TAŞTI…
Geri
27.02.2024 15:57

Akçakale için “Ahlaklı belediyecilik” sloganı ile seçimlerde yeniden aday olan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, seçim bürosunda yüzlerce vatandaşlarla buluştu. Buluşma miting havasında geçti.

Bugüne kadar Akçakale için yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya teveccüh her geçen büyüyor.

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Başkan Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki seçim bürosuna giden Başkan Yalçınkaya burada yüzlerce seveniyle bir araya geldi. Aşiretlerden de büyük destek alan Başkan Yalçınkaya burada seçmenlerin yanı sıra meclis üyesi adayları ve kanaat önderleriyle de görüştü. Tüm ziyaretçiler ile hasbihal eden Başkan Yalçınkaya’ya büyük ilgi gösterildi.

Başkan Yalçınkaya desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederek “Ahlaklı belediyecilik için yeni bir anlayış ile sizlere hizmet yolunda yeniden adayız. Hizmette ve yönetimde istikrar için bizler buradayız. İnşallah seçimde de zafer ilan edip Akçakale’miz için yeni projeleri hayata geçirecek ve ilçemizi layık olduğu seviyeye taşıyacağız” dedi.

Miting havasında geçen buluşma fotoğraf çekimi ile son buldu.

DİĞER HABERLER