BAŞKAN YALÇINKAYA SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
06.03.2024 17:01

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunarak yerel seçimler için destek istedi.

Hizmette ve yönetimde istikrar hedefiyle Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Yalçınkaya’ya ziyaretleri sırasında Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Meclis Üyesi Adayı Ömer Ay da eşlik etti. Çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yalçınkaya “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışını anlattı. Esnaftan Yeniden Refah Partisi ve kendisine destek vermelerini isteyen Başkan Yalçınkaya esnaftan da yoğun teveccüh gördü.

Başkan Yalçınkaya, seçim gününe kadar çalmadık kapı bırakmadan herkesin desteğini isteyeceğini ve çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.